A inceput judecarea propunerii de arestare preventiva pentru fostul sef al jandarmilor din Alba. Decizie la Tribunalul Militar pentru Herta si Rusu

Sursa: Alba24.ro
Joi, 05 Decembrie 2013, ora 15:32
243 citiri
Fostul sef al Jandarmeriei Alba, Ioan Onac Herta si comandantului de grupa din cadrul IJJ, Liviu Rusu, sunt prezentati, joi, Tribunalului Militar cu propunere de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Procurorii DNA au formulat pe numele celor doi nu mai putin de 21 de acuzatii, in principal referitoare la fapte de abuz in serviciu, fals intelectual si inselaciune.

Cei doi au fost transportati miercuri, de la Alba Iulia, unde le-au fost prezentate infractiunile pentru care sunt cercetati ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.