Accident de munca mortal pe autostrada Sebes - Turda solutionat in justitie, dupa trei ani de la tragedie - inchisoare cu suspendare si daune morale de 35.000 de euro pentru "ucidere din culpa"

Marti, 13 Februarie 2018, ora 12:33
58 citiri
La trei ani de la accidentul de munca mortal produs pe santierul autostrazii Sebes - Turda, judecatoria Aiud a pronuntat prima decizie. In dosarul avand ca obiect "ucidere din culpa", este judecat un angajat al unei societati care desfasoara activitati de constructie la autostrada Sebes - Turda, in zona localitatii Gimbas.

Dosarul se refera la un accident de munca ce a avut loc in decembrie 2014, soldat cu moartea unui barbat de 56 de ani. Cauza a fost trimisa in judecata dupa aproape doi ani, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea