ACCIDENT mortal pe DN1, la Apoldu de Sus. Un barbat si-a pierdut viata, iar alte patru persoane, intre care doi copii, au fost ranite

Marti, 28 Iunie 2016, ora 12:34
40 citiri
Un accident rutier grav, soldat cu cinci victime, dintre care una incarcerata si decedata, s-a petrecut, marti dimineata, pe DN1, in localitatea Apoldu de Sus.

Potrivit ISU Sibiu, pompierii au descarcerat persoana si au acordat ingrijiri medicale de urgenta celorlalte patru victime, printre care si doi copii, impreuna cu un echipaj SAJ.

Pentru salvarea celor patru victime, au intervenit trei echipaje SMURD, un echipaj SAJ, o autospeciala de descarcerare si o autospeciala cu apa si spuma. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea