ACCIDENT pe Autostrada Orastie-Sibiu, la Cunta. Au fost implicate un TIR, o autoutilitara de la CNADNR si un autoturism. Circulatie blocata

Sursa: Alba24.ro
Marti, 01 Septembrie 2015, ora 23:59
167 citiri
Circulatia pe autostrada A1 Orastie-Sibiu a fost blocata, marti, in zona Cunta (judetul Alba), din cauza unui accident rutier in care au fost implicate un TIR, o autoutilitara si un autoturism.

Din datele Centrului Infotrafic, in jurul orei 14.55, circulatia era blocata pe sensul Sibiu - Sebes al autostrazii A1, la kilometrul 289, in zona localitatii Cunta, judetul Alba.

La fata locului au fost chemate sa intervina trei echipaje SMURD, cinci persoane avand nevoie de ingrijiri medicale. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.