Accident rutier in Lunca Tarnavei: Impact intre doua masini, dupa ce un sofer din Blaj a vrut sa depaseasca. O femeie a fost ranita

Sursa: Alba24.ro
Luni, 12 Ianuarie 2015, ora 17:11
66 citiri
O femeie de 57 de ani din Blaj a fost ranita in urma unui accident rutier petrecut sambata dupa-amiaza in Lunca Tarnavei. Masina in care se afla a fost lovita de un autoturism al carui sofer a intrat in depasire.

Sambata, la orele 13.15, politistii din Blaj au fost solicitati sa intervina pentru solutionarea unui accident rutier, produs in localitatea Lunca Tarnavei.

Din primele cercetari efectuate de politisti a rezultat ca D.I., de 61 de ani, din Blaj, in timp ce conducea un autoturism in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.