Actiune de weekend a politistilor din Alba: Doua permise retinute si amenzi de peste 80.000 lei pentru soferi "vitezomani"

Sursa: Alba24.ro
Luni, 23 Noiembrie 2015, ora 14:11
30 citiri
La sfarsitul saptamanii trecute, politistii rutieri din Alba au actionat pentru prevenirea accidentelor si combaterea excesului de viteza pe arterele rutiere din judet. Cu aceasta ocazie au fost aplicate 376 sanctiuni contraventionale, in valoare de 88.960 lei. Doi soferi au ramas fara permisele de conducere, pentru depasirea limitei legale de viteza, cu peste 50 de kilometri pe ora.

In perioada 20-22 noiembrie, politistii rutieri din judetul Alba au actionat pentru prevenirea accidentelor si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.