Actiune umanitara a Voluntarilor CERT Transilvania: Daruri pentru copiii si batranii din zonele izolate din Muntii Apuseni

Vineri, 14 Decembrie 2018, ora 12:34
77 citiri
Anul acesta, sarbatoarea Craciunului a fost celebrata in data de 8 decembrie, cand voluntarii Asociatiei CERT-Transilvania, Detasamentul de Interventie la Dezastre, au organizat o noua editie a Actiunii Umanitare de Craciun.

Alaturi de voluntari am reusit sa aducem putina lumina in casele celor oropsiti, sa le alinam putin durerile si singuratatea si sa asezam un suras pe chipurile copiilor.

Ne-am imbarcat in mai multe masini de teren si am patruns in inima Apusenilor, spre cele mai izolate ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea