Afaceristul italian arestat la Alba Iulia fusese declarat mort de familie si avea legaturi cu gruparea mafiota "'ndrangheta"

Sursa: Adevarul
Duminica, 11 Februarie 2018, ora 13:58
50 citiri
Afaceristul italian Ariganello Pasqualino, arestat la Alba Iulia pentru infractiuni economice comise in Italia, era declarat mort de familia sa. Italianul avea legaturi cu gruparea mafiota 'ndrangheta din zona Calabria. Ariganello Pasqualino a fost condamnat in Italia la 9 ani si 3 luni de inchisoare, pentru bancruta frauduloasa, insolventa frauduloasa si deturnare de fonduri.Condamnarea la inchisoare in Italia pentru omul de afaceri de 62 de ani, care locuieste in Alba Iulia, dateaza de peste ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.