AJOFM Alba: Conditiile de angajare si stimularea incadrarii in munca pentru tinerii cu varste pana la 25 de ani, confruntati cu riscul de marginalizare sociala

Sursa: Alba24.ro
Luni, 07 Septembrie 2015, ora 20:10
49 citiri
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca transmite informatii utile privind conditiile de angajare ale tinerilor cu varste intre 16 si 25 de ani, confruntati cu riscul de marginalizare sociala.

Conform prevederilor Legii 76 din 2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca, promovarea participarii pe piata muncii a tinerilor cu risc de marginalizare sociala se realizeaza de catre Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca.

Astfel, ANOFM ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.