AJPIS Alba atentioneaza parintii aflati in concediu de crestere a copilului: "LUNA TATALUI" nu este optionala, ci obligatorie!

Vineri, 17 Martie 2017, ora 15:35
44 citiri
Agentia Judeteana pentru Plati si Inspectie Alba (AJPIS) transmite precizari legate de concediul si indemnizatia de crestere a copilului.

In conformitate cu prevederile art. 11 din OUG 111/2010 privind concediul si indemnizatia lunara pentru cresterea copiilor, dreptul la concediul pentru cresterea copilului pana la 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap, se acorda pe baza netransferabila persoanelor ai caror copii s-au nascut incepand cu data de 1 martie 2012 in situatia in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea