Alba, pe locul 5 in topul judetelor cu cei mai multi milionari in euro. Cine sunt cei care au intrat in Top 300 Capital si ce averi detin

Sambata, 07 Noiembrie 2015, ora 18:31
308 citiri
Alba ocupa un surprinzator loc cinci in topul judetelor cu cei mai multi milionari in euro, potrivit revistei Top 300 Capital.

Averea totala a celor noua familii sau persoane incluse in topul realizat de revista de specialitate se ridica la 430 de milioane de euro. Mai multi milionari decat judetul Alba are Bucurestiul (114), Constanta (24) si Clujul (19).

Judetul Alba se afla la egalitate cu Prahova privind numarul celor intrati in top, insa a fost trecut pe pozitia a 5-a deoarece averea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea