Albaiulianul care a comis un jaf armat la o casa de schimb valutar, a fost arestat preventiv. Cetateanul care a ajutat la prinderea lui este felicitat de politisti!

Miercuri, 04 Martie 2015, ora 15:30
48 citiri
Autorul talhariei de la casa de schimb valutar a fost arestat preventiv. Inspectoratul de Politie Judetean Alba adreseaza multumiri si felicitari cetateanului care a ajutat la prinderea lui!

La data de 3 martie 2015, Florin G., de 46 de ani, din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, a fost prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Alba Iulia cu propunere de arestare preventiva, pentru comiterea infractiunilor de talharie calificata si nerespectarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea