ALBALACT a inregistrat cresteri de 9,27% a cifrei de afaceri si de 86% a profitului net, in primul semestru al acestui an, fata de perioada similara din 2014

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 14 August 2015, ora 23:59
84 citiri
Grupul Albalact anunta ca a incheiat prima jumatate a acestui an cu o crestere profitabila a afacerilor, dupa cum arata situatiile financiare semestriale consolidate neauditate.

In primul semestru 2015, cifra de afaceri a fost de 237.879.607 lei, cu 9,27% mai mare fata de cea inregistrata in aceeasi perioada a anului 2014.

Situatiile financiare semestriale au fost intocmite pentru prima data conform standardelor internationale de raportare financiara adoptate de Uniunea Europeana (IFRS). ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.