Alegeri europarlamentare 2014 Victor Negrescu, vicepresedintele PSD Alba, candidatul cu cele mai mari sanse de a reprezenta interesele judetului la Bruxelles

Luni, 28 Aprilie 2014, ora 00:11
236 citiri
In 25 mai au loc alegerile pentru Parlamentul European, PSD fiind singurul partid care propune un candidat ce are sanse sa reprezinte interesele judetului Alba la Bruxelles.

Victor Negrescu, vicepresedinte al PSD Alba din 2009, fost presedinte al PSD Alba Iulia, ocupa locul 17 pe listele PSD-UNPR-PC, avand sanse reale daca luam in considerare recentele sondaje de opinie.

De profesie politolog, Victor Negrescu este cadru universitar doctor si specialist in comunicare. A absolvit ca sef ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea