Alegeri Locale 2016: Doi fosti ministri in Guvernul Ponta au venit la Alba sa sustina candidatii PSD. A fost lansat un "Proiect pentru Centenarul Unirii din 2018"

Sursa: Alba24.ro
Sambata, 28 Mai 2016, ora 08:10
68 citiri
Doi fosti ministri, Eugen Teodorovici - fost ministru de finante - si Ionut Vulpescu- fost ministru al Culturii au venit la Alba Iulia pentru a sustine candidatii la locale a organizatiei PSD Alba. Cei doi au participat la actiuni electorale alaturi de candidatii PSD din judet.

Pe langa mesajele si argumentele prin care recomandau votarea candidatilor PSD pentru Primarii, Consiliul Judetean si consiliile locale, fostul ministru al Culturii, Ionut Vulpescu, a lansat, vineri, la Alba Iulia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.