ALEGERI LOCALE 2016/ FOTO: Cei 7 candidati la Primaria Aiud s-au prezentat la vot in prima parte a zilei. DECLARAEsII la iesirea de la urne

Duminica, 05 Iunie 2016, ora 18:31
128 citiri
Din totalul alegatorilor pana la ora 12.30 si-au exercitat dreptul constitutionala aproximativ 12% dintre aiudenii inscrisi pe listele electorale.

Cei sapte candidati la fotoliul de primar au purces dis de dimineata sa-si exprime optiunea politica. Primii care s-au prezent la urne au fost reprezentantii partidelor de dreapta Oana Badea (PNL) si Nicolae Eson (ALDE).

La iesirea de la urne candidata PNL, doamna Oana Badea, ne-a declarat: "Am votat pentru schimbarea radicala a administratiei ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea