ALEGERI LOCALE 2016: Gaselnite electorale PSD-iste la Aiud. Chermeza pe bani publici in campanie si tap ispasitor pentru o investitie cu putine locuri de munca

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 11 Mai 2016, ora 17:12
42 citiri
Dragi cititori, ultimele articole referitoare la respingerea proiectului cu privire la infiintarea parcului fotovoltaic de la Aiud si la respingerea proiectului "Gala Recunostintei" au generat reactii ale aiudenilor privind aceste situatii.

Iata ce solutii electorale au mai elaborat cei doi gloriosi executivi locali si motivele pentru care aiudenii nu sunt de acord cu acestea:

Culmea nesimtirii: sa te premiezi pentru prabusirea AIUDULUI - penUltima gaselnita a primarului si viceprimarului de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.