ALEGERI LOCALE 2016. Liviu Rusu, candidat PSD la Primaria Aiud: Sunt pesedist, nu sunt perfect si sunt pregatit sa castig alegerile

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 18 Mai 2016, ora 14:10
92 citiri
Noi, cei din PSD, suntem pregatiti sa castigam alegerile! Va spunem adevarul: mai bine pesedist, decat pedelist mascat in penelist!

Avem sanse reale sa castigam alegerile si cred ca, in 6 iunie, avem chiar obligatia sa obtinem un rezultat bun, istoric, la nivelul judetului Alba.

Sunt membru PSD de cand lumea. Am fost consilier local, am castigat si functia de primar in perioada 2000-2004, sunt viceprimar al municipiului Aiud si imi doresc sa castig alegerile locale, pentru un nou mandat de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.