ALEGERI LOCALE 2016. PNL Alba. Florin Roman: "Viitorul este al invingatorilor! Am fost singurii din tara care am pus interesul oamenilor mai presus de politica"

Sursa: Alba24.ro
Sambata, 21 Mai 2016, ora 23:59
79 citiri
In urma cu 4 ani, in plin val USL, la nivelul Consiliului Judetean Alba, am optat pentru varianta unei intelegeri cu Ion Dumitrel. Am fost singurii din tara care am pus interesul judetului si al oamenilor de dreapta mai presus de ce ne cerea partidul de la nivel national. Am dat startul unificarii dreptei din Alba, pentru ca, mai tarziu, fuziunea sa se faca si la nivel national.

In noul PNL am facut echipa buna cu Ion Dumitrel: impreuna am convins guvernul sa porneasca autostrada Sebes - Turda, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.