Ambulantierul care a carat in spate o batrana bolnava dintr-un catun din Apuseni trebuie sa dea explicatii pentru incalcarea protocolului. Colegii: "Haideti sa aratam ca noi il respectam"

Vineri, 16 Februarie 2018, ora 11:45
58 citiri
Nicio fapta buna nu ramane nepedpsita. O ilustreaza perfect cazul ambulantierului Dumitru Ignat, cel care a carat o batrana bolnava in spate pana la masina, din cauza drumului impracticabil, si care acum va trebui sa dea cu subsemnatul la superiori pentru nerespectarea protocolului.

Colegii lui Igant sunt indignati de faptul ca in loc sa fie felicitat pentru dedicatia de care a dat dovada fata de pacient, este luat la intrebari de ce nu a respectat protocolul si nu a asteptat un echipaj SMURD. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea