Ancheta in cazul profesoarei decedate din Aiud: "Desprinderea crengii a survenit in urma ploilor abundente din ultima perioada"

Duminica, 21 August 2016, ora 18:32
40 citiri
O ancheta in cazul profesoarei din Aiud, care a decedat dupa ce a fost lovita in parc de o creanga desprinsa dintr-un copac, arata ca incidentul a survenit in urma ploilor abundente din ultima perioada, fructele (castanele) acumuland o cantitate mare de apa ducand la ingreunarea coronamentului.

Serviciul Public Administratia Patrimoniului Local Aiud impreuna cu reprezentanti ai Ocolului Silvic au procedat la o evaluare a starii arborelui din care s-a desprins creanga care a determinat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea