Angajari la MApN. Armata recruteaza candidati pentru ocuparea a peste 2000 de posturi de soldat gradat profesionist. Inscrieri pana in 25 noiembrie

Sursa: Alba24.ro
Marti, 04 Octombrie 2016, ora 21:12
109 citiri
Armata recruteaza candidati pentru ocuparea a 2.020 de posturi de soldat/gradat profesionist, seria de instruire 2017. Inscrierile se fac pana in 25 noiembrie.

Candidatii vor trece printr-un proces de selectie. Recrutarea presupune intocmirea unui dosar de candidat, pe baza unor documente care atesta indeplinirea unor criterii generale si specifice.

Pentru formarea soldatilor/ gradatilor profesionisti prin absolvirea unui program de instruire, candidatii trebuie sa aiba varsta intre 18 ani, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.