Angajatii din sistemul penitenciar declanseaza proteste din cauza deficitului de personal si a salariilor mici. La Aiud sunt cu 20% mai putini angajati decat necesarul!

Sursa: Alba24.ro
Marti, 01 August 2017, ora 08:17
34 citiri
Angajatii din sistemul penitenciar vor declansa proteste de amploare, pe termen nelimitat, din considerand ca sistemul in care lucreaza este in colaps. Oamenii ameninta ca vor refuza sa lucreze suplimentar incepand de astazi, ceea ce va bloca sistemul in maxim 10 zile. De asemenea, sindicalistii spun ca vor face mitinguri saptamanale la sediile principalelor institutii de care depinde activitatea lor. Printre solicitarile acestora amintim cresterea salariilor cu 15%, renuntarea la modificarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.