Apelul disperat al familiei Aurei Ion, la 4 ani de la accidentul aviatic din Apuseni: "Se prefac ca fac o expertiza, in realitate se ascunde mizeria"

Sursa: Adevarul
Vineri, 12 Ianuarie 2018, ora 10:17
58 citiri
Peste cateva zile se implinesc patru ani de la accidentul aviatic din Muntii Apuseni soldat cu decesul pilotului Adrian Iovan si a studentei Aura Ion. Autoritatile statului nu au oferit inca un raspuns final in dosarul penal deschis ulterior. Familia Aurei Ion a facut publica o scrisoare deschisa adesata premierului Romaniei. Accidentul aviatic a avut loc in 20 ianuarie 2014. Aeronava Britten Norman Islander BN 2A-27, singura de acest tip ce se mai afla in dotarea Scolii Superioare de Aviatie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.