Augustin Lazar: 11 bratari dacice furate, in urmarire prin Interpol si FBI. Unele dintre ele, expuse la case de licitatii. Alte artefacte in circuitul "spalarea trecutului"

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 25 Februarie 2015, ora 17:10
81 citiri
Procurorul general al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia, Augustin Lazar, a dezvaluit miercuri, la conferinta de prezentare a bilantului pe anul 2014, ca 11 bratari dacice furate din situri din Romania si nerecuperate inca sunt date in urmarire prin Interpol si FBI si ca unele dintre acestea au fost expuse la vanzare de case de licitatii. Pe langa bratarile de aur, mai sunt si Kosoni, monede Lisimah sau alte artefacte "pierdute" in procesul numit de arheologi "spalarea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.