Autostrada A10 Sebes - Turda: Proiect privind noi exproprieri pe lotul 2. Mai multi proprietari sunt nemultumiti de preturile oferite si de suprafetele cuprinse in lista

Sambata, 23 Decembrie 2017, ora 22:32
93 citiri
Exproprierile suplimentare cuprinse intr-un proiect intocmit de Ministerul Transporturilor si aflat momentan in dezbatere publica ar trebui sa "dezghete" lucrarile pe lotul 2 al Autostrazii Sebes-Turda, unde progresul inregistrat in ultima jumatate de an a fost aproape insesizabil. Intarzierile majore au fost puse de constructorii apartinand Asocierii Aktor - Euroconstruct in principal pe seama faptului ca nu s-a putut lucra pe anumite zone unde nu erau efectuate exproprieri.

Proiectul in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea