Autostrada Sebes-Turda: Guvernul a aprobat declansarea procedurilor de expropriere de pe lotul 4 - amplasamentul suplimentar. Valoarea despagubirilor pentru peste 700 de imobile de pe raza judetelor Alba si Cluj este de 779.000 de lei

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 09:31
100 citiri
Guvernul Romaniei a adoptat hotararea privind declansarea procedurilor de expropriere a imobilelor proprietate privata situate pe amplasamentul suplimentar de pe lotul 4 al Autostrazii Sebes-Turda. Este vorba despre peste 700 de imobile, cu o suprafata cumulata de peste 1,2 milioane mp, aflate pe raza localitatilor Unirea si Miraslau din judetul Alba, respectiv Moldovenesti, Mihai Viteazu si Calarasi din judetul Cluj.

Procedurile de expropiere suplimentare in cadrul proiectului pentru ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea