Barbat prins in flagrant la Aiud in timp ce fura geanta unei angajate a spitalului si trei dosare penale la firme din Cimpeni.

Sursa: Alba24.ro
Vineri, 16 Mai 2014, ora 14:31
71 citiri
La Aiud si Cimpeni, politistii au organizat, joi, actiuni efective marite, pentru mentinerea climatului de siguranta civica, precum si pentru combaterea infractiunilor si prevenirea accidentelor rutiere.Oamenii legii l-au prins in flagrant pe un barbat care incerca sa fure geanta unei femei in spitalul din Aiud si au intocmit trei dosare penale la Cimpeni.

In Aiud, politistii au aplicat 16 sanctiuni contraventionale, in valoare de 2.590 lei, majoritatea pentru incalcarea prevederilor legale ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.