Barbatul din Miraslau, prins "rupt" de beat la volan, va fi cercetat in stare de arest preventiv. Avea o alcoolemie de 2,50 alcool pur in sange

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 02 August 2017, ora 08:17
20 citiri
Barbatul din Miraslau, cercetat pentru infractiuni de conducere fara permis si conducere sub influenta alcoolului, va fi cercetat in stare de arest preventiv.

La data de 01 august, S.I.V., de 40 de ani, din comuna Miraslau, retinut ce politisti pentru conducere sub influenta alcoolului si conducere fara permis, a fost prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Aiud.

Parchetul l-a prezentat judecatorului de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Aiud, care a dispus cercetarea sa in ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.