Baroul Alba propune declansarea unei greve generale a avocatilor. Nemultumiri legate de schimbarile privind sistemul de pensii si domeniul fiscal, dar si suprataxarea proceselor civile

Duminica, 24 Mai 2015, ora 15:31
64 citiri
Baroul Alba va propune in cadrul forurilor nationale ale Uniunii Nationale a Barourilor declansarea unei greve generale a avocatilor ca masura de protest fata de schimbarile privind sistemul de pensii si domeniul fiscal. Anuntul a fost facut sambata, intr-o conferinta de presa, de catre decanul Baroului Alba, avocatul Ioan Rus, si avocatul Mihai Baco, unul dintre reprezentantii Baroului Alba in forurile nationale ale Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Cititi si In premiera: Alba Iulia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea