"Campion multiplu" la furt prin efractie: Un barbat din Abrud este cercetat in stare de arest preventiv - prejudiciul total depaseste 13.000 de lei

Miercuri, 22 Octombrie 2014, ora 12:11
103 citiri
Politistii din Abrud au continuat cercetarile in cadrul dosarului penal ce-l priveste pe T.G.F., de 31 de ani, din Abrud.

Ba rbatul este cercetat in stare de arest preventiv, in baza unui mandat emis de Judecatoria Cimpeni, pentru mai multe furturi comise in noaptea de 09/10 octombrie 2014.

In urma cercetarilor efectuate de politisti a rezultat ca in cursul lunii iunie 2014, pe timp de noapte, T.G.F. a patruns in curtea locuintei unui barbat din Abrud de unde a sustras doua ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea