Care sunt obligatiile politistului rutier fata de soferul oprit. "Agentul constatator nu este obligat sa prezinte vreun act"

Sursa: Adevarul
Duminica, 18 Iunie 2017, ora 04:06
62 citiri
Contrar multor discutii si dezbateri pe aceasta tema, politistul nu trebuie sa-i arate soferului niciun document atunci cand acesta din urma este oprit in trafic. "Politistul nu este obligat sa informeze contravenientul cu privire la cadrul legal in baza caruia actioneaza intr-un anumit post sau itinerar de patrulare. Agentul constatator nu este obligat sa prezinte contravenientului un act privind identitatea, intrucat o persoana fizica nu are competenta de a legitima un politist", se afirma ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.