Cine conduce PSD Alba. 25 de persoane, votate in structurile de conducere ale organizatiei, in prezenta Vioricai Dancila

Sursa: Alba24.ro
Marti, 24 Septembrie 2019, ora 21:11
137 citiri
PSD Alba are o structura de conducere formata din 25 de persoane, dupa alegerile de sambata, desfasurate in prezenta Vioricai Dancila. Ioan Dirzu a fost confirmat la sefia filialei.
In acelasi timp, organizatia are nu mai putin de 17 vicepresedinti, plus patru vicepresedinti asimilati, adica detin in partid o alta functie echivalenta.

Radu Marcel Tuhut, foarte putin cunoscut in judet, este presedintele executiv al organizatiei. Tuhut este primar in comuna Ciuruleasa si un apropiat al lui Dirzu. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.