Claudiu Racuci deputat PNL : In numai un an PSD-ALDE a dat drumul la cresteri masive de preturi, astfel incat inflatia a ajuns la 4,72%, cel mai mare nivel din ultimii 5 ani.

Joi, 15 Martie 2018, ora 11:34
48 citiri
Acum doua zile a iesit adevarul la suprafata! Institutul National de Statistica ne-a confirmat ca preturile au explodat in ultimele 12 luni. Daca la inceputul anului 2017, atunci cand Liviu Dragnea a preluat guvernaea, preturile stagnau sau chiar scadeau, in numai un an PSD-ALDE a dat drumul la cresteri masive de preturi, astfel incat inflatia a ajuns la 4,72%, cel mai mare nivel din ultimii 5 ani.

Preturile au crescut, iar, prin marea revolutie fiscala, salariile din sectorul privat au scazut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Transilvana