Claudiu Racuci: "Farsele si iluzile Guvernului PSD fata de salariile romanilor ne vor costa foarte greu. Pentru Dragnea si Tudose 25% este egal cu 2%!"

Joi, 09 Noiembrie 2017, ora 15:30
58 citiri
Claudiu Racuci, deputat PNL de Alba, critica in termeni foarte duri masurile luate de Guvernul Tudose miercuri, 8 noiembrie, privind transferarea intregii poveri a contributiilor sociale pe umerii angajatilor:

"Dragnea si Tudose chiar ne considera fraieri si usor de pacalit si inca mai cred ca oamenii nu s-au lamurit ca transferul contributiilor in sarcina angajatului reprezinta doar o smecherie perfida de a nu mai majora, de la 1 ianuarie 2018, cu 25% salariile profesorilor, medicilor si a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea