Co-presedintele PNL Alina Gorghiu: "Reparatiile la autostrada electorala Sibiu-Orastie ar trebui sa fie platite din fondurile de partid ale PSD"

Duminica, 20 Septembrie 2015, ora 11:51
40 citiri
Alina Gorghiu, co-presedintele PNL, a declarat la Alba Iulia, ca problemele de pe Lotul 3 al autostrazii Sibiu-Orastie sunt o dovada clara a esecului guvernarii Ponta in materie de infrastructura.

Liderul liberal considera ca tronsonul a fost inaugurat in graba, in scop electoral, iar lucrarile de reparatii care se efectueaza acum ar trebui sa fie platite din fondurile de partid ale PSD.

"Am spus de foarte multe ori ca infrastructura este calcaiul lui Ahile in ceea ce-l priveste pe Ponta si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea