Comisie de control la Ocna Mures. Prefectura, APM, Minvest, Directia Silvica si primaria verifica exploatarea padurii "Banta"

Sursa: Alba24.ro
Luni, 03 Martie 2014, ora 19:34
76 citiri
La Ocna Mures vor fi prezenti miercuri reprezentanti ai Institutiei Prefectului, Agentiei pentru Protectia Mediului, Minvest, Directiei Silvice si ai Primariei Ocna Mures pentru a verifica si constatata modul in care se efectueaza exploatarea padurii "Banta" din apropiere orasului. Decizia vine in urma unor sesizari privind pericolul aparitiilor unor alunecari de teren in zona, in conditiile in care copacii de pe dealul Banta protejau orasul de infiltrarea apei pluviale in gropile din centrul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.