Consultari pentru aplanarea scandalului privind poluarea de la Kronospan. Directorul APM Alba: "Daca nu a fost validata depasirea, nu a fost poluare"

Sursa: Adevarul
Joi, 22 Ianuarie 2015, ora 15:16
51 citiri
La discutiile moderate de prefectul Gheorghe Feneser au participat reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale implicate in organizare protestelor impotriva Kronsopan Sebes si conducerile unor institutii publice: Agentia pentru Protectia Mediului, Garda de Mediu, Directia de Sanatate Publica. Au fost prezenti la intalnire si functionari din cadrul Primariei Sebes. Intalnirea a fost organizata la initiativa prefectului Gheorghe Feneser. Fara a se da niste raspunsuri clare la intrebarile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.