Convocare pentru istorie: Nicusor Stanciu, primul jucator din Alba, la un turneu final! Mijlocasul Stelei, in lotul Romaniei pentru Euro 2016

Marti, 31 Mai 2016, ora 22:30
107 citiri
Ex-uniristul Nicusor Stanciu (23 de ani) a devenit primul fotbalist din judetul Alba prezent la un turneu final, mijlocasul bifand o convocare istorica si aflandu-se in lotul Romaniei pentru Campionatul European 2016 din Franta!

Stanciu isi va face debutul intr-un meci oficial intr-un meci de poveste, Franta - Romania, intaiul joc al turneului final Euro 2016, pe 10 iunie!

Astazi, selectionerul Anghel Iordanescu a anuntat lotul de 23 de jucatori cu care Romania va aborda turneul final al ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea