Crucea Rosie Alba a organizat in octombrie si noiembrie cursuri de prim ajutor pentru 110 educatori, psihologi si asistenti sociali

Marti, 19 Noiembrie 2013, ora 12:11
154 citiri
Crucea Rosie este o organizatie cu un larg prestigiu la nivel mondial in asistarea persoanelor vulnerabile in situatii de dezastre si de criza.

Crucea Rosie Romana este singurul furnizor de cursuri de prim ajutor cu recunoastere la nivel european si cu expertiza in pregatirea si interventia in vederea acordarii primului ajutor de baza.

Recunoscand nevoia instruirii in acest sens a personalului de la nivelul centrelor maternale, caselor de tip familial si caselor de copii, Crucea Rosie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea