Cum a luat Blajul fata orasului Alba Iulia: are strand modern si construieste sala polivalenta. In Cetatea Alba Carolina se face "dog park"

Sursa: Adevarul
Sambata, 04 Iunie 2016, ora 13:53
157 citiri
Teoretic, resedinta unu judet ar trebui sa reprezinta un "motor" din toate punctele de vedere: economic, cultural, administrativ. In Alba, aceasta situatie este putin schimbata. Un oras cu o populatie de doua ori mai mica decat Alba Iulia reuseste sa iasa in fata cu proiecte care pentru locuitorii din resedinta judetului par, deocamdata, doar visuri. La Blaj, un orasel cu o populatie de 20.000 de locuitori, este aproape de finalizare un proiect public foarte asteptat de comunitate. Baza de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.