Cum ar putea fi scutite IMM-urile de plata contributiilor pentru angajati. Una dintre conditii, sa aiba trei ani experienta pe piata interna. Proiect

Sursa: Alba24.ro
Luni, 03 Iulie 2017, ora 21:17
44 citiri
IMM-urile ar putea beneficia de facilitati fiscale la plata contributiilor angajatilor. Printre conditiile necesare sunt sa functioneze de cel putin trei ani pe piata romaneasca si sa nu aiba multe contracte cu statul.

Sunt prevederi dintr-un proiect de lege in dezbateri la Senat, pentru dezvoltarea antreprenoriatului validat de piata si stimularea crearii de noi locuri de munca.

Potrivit initiatorilor, cel putin 10 programe demarate de stat pana acum, in ajutorul microintreprinderilor, nu au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.