Cupru Min Abrud, PRESATA "de sus" sa cumpere "cadavrul" exploatarii de la Moldova Noua, cu tot cu datorii si obligatii de mediu

Sursa: Alba24.ro
Joi, 19 Septembrie 2019, ora 11:11
74 citiri
Ministerul Economiei vrea sa lege o piatra de moara la gatul uneia dintre putinele companii de stat care functioneaza pe profit. Este vorba despre Cupru Min SA Abrud.
Surse bine informate au declarat pentru Alba24 ca ministrul Niculae Badalau face presiuni asupra sefilor companiei pentru preluarea unui cadavru al industriei romanesti, fosta exploatare miniera de la Moldova Noua.
Totul ar fi motivat de o aberatie din programul de guvernare al PSD: redeschiderea uzinei de procesare de la Zlatna, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.