Curtea de Apel Alba Iulia judeca plangerea fostului sef al APM Alba, Mihaela Mih Dehelean, impotriva sentintei de condamnare la inchisoare cu suspendare pentru coruptie

Miercuri, 12 Octombrie 2016, ora 22:34
126 citiri
Marti, la Curtea de Apel Alba Iulia, a inceput judecarea plangerii formulate de fostul sef al APM Alba, Mihaela Mih Dehelean, impotriva sentintei de condamnare la 3 ani de inchisoare cu suspendare, pentru fapte de coruptie, pronuntata de Tribunalul Alba.

La primul termen, instanta a amanat solutionarea cauzei, la solicitarea inculpatului, in vederea angajarii unui aparator.

Reamintim ca alaturi de Mihaela Mih Dehelean, in acelasi dosar au mai fost judecati si condamnati de Tribunalul Alba ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea