Curtea de Conturi: Prejudicii de peste 2 milioane de lei din cauza unor abateri de la disciplina financiara in utilizarea banului public la unele UAT-uri din Alba, controlate in 2017

Miercuri, 21 Februarie 2018, ora 06:30
52 citiri
Urmare misiunilor de audit efectuate de Curtea de Conturi la nivelul unitatilor administrativ-teritoriale din Alba au fost identificate o serie de abateri de la disciplina financiara in utilizarea banului public, care au generat prejudicii in suma de 2.157 mii lei, din care s-a recuperat operativ suma de 78 mii lei.

*Aspecte deficitare privind organizarea si efectuarea operatiunii de inventariere si reevaluare a patrimoniului entitatilor auditate, in suma de 143.524 mii lei, in speta:

- nu au ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea