Dacian Ciolos catre fermierii din Alba: "Nu imi doresc ca pamantul sa fie vandut la straini. Vreau sa fie utilizat de comunitatile locale"

Sursa: Adevarul
Luni, 21 Martie 2016, ora 18:19
30 citiri
"Apropo de instalarea tinerilor si de potentialul inclusiv al agriculturii pentru ca s-a tot vorbit de vanzarea pamantului la straini si vreau sa va spun un mesaj foarte clar: nici eu nu-mi doresc ca pamantul sa fie vandut la straini. Imi doresc ca pamantul sa fie utilizat de comunitatile locale pentru ca e o resursa pe care greu o puteti obtine din alta parte. Si nu o puteti obtine din alta parte, daca o pierdeti, odata ce ati renuntat la o astfel de resursa, cu greu puteti sa o obtineti ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.