Dascal din Alba, cu 10 la Titularizare: "Iubesc sa lucrez cu copiii. Profesia de educator este una dintre cele mai frumoase"

Marti, 17 Iulie 2018, ora 15:32
104 citiri
Dorina Racataian, din Alba Iulia, este o tanara eminenta, care a obtinut nota maxima la examenul de titularizare de anul acesta. Vrea sa lucreze in continuare cu copiii, iar profesia de educator i se pare una dintre cele mai frumoase.

Dorina este unul dintre cei 3 candidati notati cu zece la examenul de titularizare din judetul Alba. In ciuda tuturor problemelor ce marcheaza invatamantul, albaiulianca nu se gandeste sa paraseasca sistemul, pentru simplul motiv ca ii place mult sa lucreze cu ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea