De la Ion, Gheorghe si Vasile, la Termopan, Semafor si Televizor, noile nume "NEAOSE romanesti" cu care si-au botezat conjudetenii nostri copiii!!

Sambata, 21 Ianuarie 2017, ora 22:31
46 citiri
De la Ion, Gheorghe si Vasile, la Termopan, Semafor si Televizor, noile nume "neaose romanesti" cu care si-au botezat conjudetenii nostri copiii!!
Cand e vorba despre prenumele date copiilor la nastere, unii dintre conationalii nostri isi dovedesc din plin originalitatea, fapt confirmat de comisarul de politie Lucian Barbos, seful Directiei Publice Comunitare de Evidenta Persoanelor Alba. Daca majoritatea romanilor isi boteaza copiii cu prenume biblice sau derivate ale acestora (Ioan, Gheorghe, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea