De Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului, peste 140 de politisti de la IPJ Alba vor munci pentru siguranta dumneavoastra!

Vineri, 11 August 2017, ora 22:34
34 citiri
Peste 140 de politisti din cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Alba vor actiona, zilnic, pentru asigurarea climatului de ordine si siguranta publica si pentru ca cetatenii din judetul Alba sa se poata bucura, in liniste, de minivacanta prilejuita de Sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului.

In perioada 12- 16 august a.c., Inspectoratul de Politie Judetean Alba va intensifica actiunile, va suplimenta efectivele de siguranta publica si va asigura prezenta echipajelor de politie, in locurile ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Ziarul Unirea