Declinul anticoruptiei! Analiza lucida a unui jurnalist al TVR, specializat pe Justitie: "Ce a fost in 2014-2015, nu cred ca va mai fi! Ma intreb si eu pentru ce?"

Sursa: Alba24.ro
Miercuri, 17 Mai 2017, ora 08:18
119 citiri
Ce s-a intamplat cu lupta anticoruptie, de ce au incetinit procurorii ritmul anchetelor, de ce nu sunt recuparate prejudiciile imense din dosarele de coruptie, cum s-a ajuns la intimidarea procurorilor si judecatorilor, cum s-au manipulat legile si cum (mai) functioneaza colaborarea SRI - DNA, sunt doar cateva dintre intrebarile la care incearca sa raspunda jurnalistul TVR si Romania Curata, Alex Costache. Va prezentam una dintre cele mai lucide analize realizate pe acest subiect de un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.